Anestesiakurssi 2018

Anestesiakurssi 2018

Anestesiakurssi 2018

5.4-6.4.2018, Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Helsinki

Ohjelma

Ilmoittautuminen

Näyttelytilavaraus

Ilmoittautuminen
Anestesiakurssille ilmoittautuminen tapahtuu yhdistyksen verkkosivuilla www.sash.fi -> seuraavat koulutuspäivät. Täytättehan ilmoittautumislomakkeen huolellisesti.

Hinta
Osallistumismaksu on 390 € (0 % alv). Osallistumismaksu sisältää luentomateriaalin, lounaat, kahvit ja illallisen. Lasku osallistumisesta lähetetään ensisijaisesti sähköisesti suoraan työnantajan verkkolaskutusosoitteeseen. Täytäthän huolellisesti työnantajasi verkkolaskutusosoitteen ilmoittautumislomakkeeseen! Osallistumismaksun eräpäivä on 26.3.2018. Eräpäivään mennessä maksamattomiin maksuihin lisäämme viivästyskoron 8 % ja laskutuslisän 15 €. Osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Yksipäiväistä osallistumismaksua ei ole.
Järjestämme Anestesiakurssin aikana kaksi simulaatiota, joiden aiheena ovat ”Hätätilanteet leikkaussalissa”. Kumpaankin skenaarioon voi ilmoittautua enintään 7 osallistujaa. Simulaatiot järjestetään kokouspaikan ulkopuolella, ja osallistujille järjestetään kyyditys simulaatiokeskukseen. Tarkemmat tiedot simulaatioista  päivitetään SASH:n kotisivuille.

Simulaatioiden ajankohdat:
Torstai 5.4 klo 10.00 Hätätila leikkaussalissa I
Torstai 5.4 klo 13.00 Hätätila leikkaussalissa II

Simulaatioon osallistuminen maksaa 40 euroa, ja näihin ilmoittaudutaan kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kumpaan simulaatioon haluat osallistua. Ilmoittautuminen on sitova.

Turun yliopiston lääketieteelliseltä tiedekunnalta anotaan kurssin hyväksymistä kymmenen (10) tunnin teoreettiseksi kurssi-muotoiseksi erikoislääkärikoulutukseksi anestesiologian ja tehohoidon alalla.

Majoitus
Anestesiakurssia varten on varattu huonekiintiö Hotelli Hilton Kalastajatorpalta varaustunnuksella ” G2ANEA” (kiintiö on voimassa 22.3.2018 asti, jonka jälkeen varaukset hotellin yleisen varaustilanteen mukaisesti). Osallistuja varaa itse majoituksensa linkin kautta.
Huoneita voi varata myös joko suoraan hotellista Puh. 09-45811 tai  sähköpostitse  helsinkikalastajatorppa@hilton.com

1 hengen huone 120 €/vrk, 2 hengen huone 140 €/vrk.

 

Lisätiedot
Marja-Liisa Ylitalo-Airo puh. 050 367 5956, marjaliisa.ylitaloairo@gmail.com
Anitta Heinonen puh. 050 047 7264, nittaheinonen@gmail.com

 

Tervetuloa!