Jäsenmaksuihin liittyen infoa!

Jäsenmaksuihin liittyen infoa!

JÄSENMAKSUT tulivat ja menivät. Olethan varma omasta jäsenmaksustasi. Oman maksusi voit helposti tarkistaa verkkoasioinnissamme, josta lisää tietoa alla. Huomioithan, että jäsenmaksun maksujen katkeaminen tarkoittaa samalla katkeamista apurahojen hakemismahdollisuudessa. Kahden perättäisen vuoden maksamattomuus irtisanoo jäsenyyden. Tietysti kaikki ovat tervetulleita takaisin mukaamme.

Tulevina vuosina tarkoituksena olisi jäsenlaskun tuleminen sähköpostilla. Haluamme vähentää turhaa paperin käyttöä. Mikäli rekisterissä oleva sähköpostiosoite on virheellinen, niin helmikuun alussa tullut lasku on jäänyt sinulta todennäköisesti saamatta ja sait paperisen laskun viimeistään huhtikuun alkupuolella. Ne jäsenet keiltä puuttuu sähköpostiosoite toistaiseksi, saavat edelleen paperisen laskun jo ensimmäisenä laskuna.

Tarkoituksena olisi tulevaisuudessa, että koko jäsenistöllämme olisi rekisterissä toimivat sähköpostiosoitteet. Toistaiseksi noin puolet jäsenistöstä on rekisterissä ilman sähköpostiosoitetta. Sähköpostia käytetään vain yhdistyksen omiin tarkoituksiin. Jäsenrekisteriä ja laskujen sähköistämistä varten otimme maaliskuun alussa käyttöön jäsenistöä varten uuden verkkoasiointipalvelun.

Palvelussa pystyt muokkaamaan omia jäsenyys- ja laskutustietojasi sekä tarkastelemaan maksuhistoriaasi, mikäli olet hakemassa esimerkiksi apurahoja. Tärkein asia on, että tarkistat sähköpostiosoitteesi ajantasaisuuden tai mikäli se puuttuu, niin lisäät sen sinne. Verkkoasiointi löytyy linkkinä verkkosivuiltamme www.sash.fi sekä suorana osoitteena toimii verkkoasiointi.sash.fi. Viethän viestiä eteenpäin kollegoillesi.

Ensimmäisellä kerralla, kun kirjaudut palveluun, niin tarvitset jäsennumerosi sekä salasanasi. Salasanana toimii postinumerosi, joka sinulla on ollut voimassa helmikuun 20. päivä. Palvelu pyytää sinua muuttamaan salasanan ensimmäisellä kerralla. Mikäli et pääse kirjautumaan palveluun tai sinulla ilmenee mitä tahansa muuta kysyttävää laita tulemaan minulle sähköpostia osoitteeseen markus@sash.fi.

Maaliskuun alussa on otettu käyttöön lisäksi uusia jäseniä varten uudenlainen sähköinen liittymislomake. Se löytyy linkkinä verkkosivuiltamme www.sash.fi sekä suorana osoitteena toimii liittymislomake.sash.fi.  Muistattehan työpaikoillanne infota uusia työntekijöitä yhdistyksestämme. Kevät näyttää tulevan vihdoinkin!

-Markus, SASH jäsensihteeri-

Next Post Previous Post