Anestesiakurssi 2020

Anestesiakurssi 2020

Anestesiakurssi

19.-20.3.2020, Naantalin Kylpylä – Naantali Spa Hotel & Resort

Ohjelma

Anestesiakurssin historiaa- artikkeli

Ilmoittautuminen

Näyttelyinfo

Näyttelytilavaraus

Anestesiakurssi palaa juhlavuotensa kunniaksi Naantaliin 19.-20.3.2020
Koulutus järjestetään Naantalin kylpylän yhteydessä sijaitsevassa kokouskeskuksessa (Matkailijantie 2, Naantali). Vaikka hotellissa onkin jäljellä paljon entisaikojen tunnelmaa, sitä on myös uusittu vuosina 2017-2018. Naantalin kyl-pylä sai vuonna 2019 World Travel Awards-gaalassa Finlands leading hotel-palkinnon.

Vinkkejä helppoon saapumiseen löytyy hotellin verkkosivuilla www.naantalispa.fi.

Ilmoittautuminen Anestesiakurssille tapahtuu SASH ry:n verkkosivuilla (www.sash.fi). Täytäthän ilmoittautumislomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti ja tallennat itsellesi sähköpostiisi saamasi vahvistuksen.

Osallistumismaksu Anestesiakurssille on 390 € (0% alv). Se sisältää lounaat, kahvit sekä iltatilaisuuden. Haluamme muistuttaa kaikkia iltatilaisuuteen ilmoittautujia, että ruoka-annokset tilataan illalliselle ilmoittautumismäärän mukaan, jolloin illalliselta poisjäänti tarkoittaa hukkaan heitettyä ruoka-annosta. Autathan siis omalta osaltasi meitä vähentämään ruokahävikkiä ja peruutat illalliselle osallistumisesi hyvissä ajoin, viimeistään 6.3.2020.

Opiskelija- ja eläkeläishinta Anestesiakurssille on 100€ (opiskelija-/eläkeläisstatus tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä) eikä se sisällä iltatilaisuutta. Ilta- tilaisuuteen pääsy on ostettavissa erikseen laskulla Yhdistykseltä hintaan 100 €/illalliskortti.

Anestesiakurssin yhteydessä järjestettäviin simulaatioihin mahtuu mukaan 7 henkilöä kumpaankin ryhmään. Simulaation osallistumismaksu on 40€ ja sitova ilmoittautuminen jompaankumpaan simulaatioon tehdään Anestesiakurssille ilmoittautumisen yhteydessä. Simulaatioihin on yleensä halukkaita enemmän kuin on mahdollista ottaa, joten muistathan myös osallistua ilmoittautumaasi simulaatioon. Paikat simulaatioihin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja onnistunut simulaatioilmoittautuminen näkyy ilmoittautumisvahvistuksessa. Simulaatiot pidetätään 19.3 klo. 10 ja klo. 13.

Lasku osallistumisesta lähetetään ensisijaisesti sähköisesti suoraan työnantajan verkkolaskutusosoitteeseen. Eräpäivään mennessä maksamattomiin maksuihin

lisätään viivästyskorko 8% ja laskutuslisä 15€. Osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Yksipäiväistä osallistumismaksua ei ole.

Jokainen varaa majoituksensa itse Suomen Anestesiasairaanhoitajat ry:n huonekiintiöstä. Varauksia voi tehdä 7.1.2019 alkaen puhelimitse 02-4455100 tai sähköpostitse info@naantalispa.fi. Varaudu ilmoittamaan huonevarauksen tekemisen yhteydessä laskutusosoite ja huoneeseen majoittujien nimet. Huonekiintiö on voimassa 28.2.2020 saakka, jonka jälkeen huoneet vapautetaan muuhun myyntiin.

Huonehinnat: 138€ / vrk 2 hh 129 € / vrk 1 hh

Hinta sisältää arvonlisäveron, aamiaisen sekä sauna- ja allasosaston vapaan käytön. Hotellin kuntosali on myös käytettävissä koko vierailun ajan.

Turun yliopiston lääketieteelliseltä tiedekunnalta anotaan kurssin hyväksymistä kymmenen (10) tunnin teoreettiseksi kurssi-muotoiseksi erikoislääkärikoulutukseksi anestesiologian ja tehohoidon alalla.

Kysymykset ja lisätietoja ensisijaisesti Sari Pyhälältä, puh. +358 400 476 366, sari.pyhala@sash.fi

Anestesiakurssin toimikunta toivottaa teidät tervetulleiksi 30. Anestesiakurssille!

Sanna Salo, Sari Pyhälä, Tuomas Huttunen ja Teijo Saari