Anestesiakurssi 2022

Anestesiakurssi 2022

Anestesiakurssi 2022

Original Sokos Hotel Presidentti 24.-25.3.2022

Ohjelma- tulossa

Ilmoittautuminen

Näyttelyinfo

Näyttelytilavaraus

Vihdoinkin, jo pariin kertaan siirretty 30. Anestesiakurssi järjestetään 24.-25.3.2022 Helsingissä Original Sokos Hotel Presidentissä.

Kuluneet kaksi vuotta ovat kuitenkin opettaneet meille sen, että suunnitelmista huolimatta asiat voivat kääntyä nopeastikin mihin suuntaan tahansa. Kaikki Anestesiakurssin järjestelyt tehdään terveysturvallisuus ja mahdolliset voimassa olevat rajoitukset huomioiden. Tapahtumaan osallistujilta edellytetään koronapassia ja se tarkastetaan tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäksi maskin käyttö on toivottavaa aina, kun turvavälien noudattaminen ei ole mahdollista.

 

Ilmoittautuminen Anestesiakurssille tapahtuu SASH ry:n verkkosivuilla (www.sash.fi). Pyydämme, että täytät ilmoittautumislomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti ja tallennat itsellesi sähköpostiisi saamasi vahvistuksen.

Osallistumismaksu Anestesiakurssille on 390 € (0% alv) ja se sisältää ruokailut ja kahvitukset. Kurssi-illalliselle ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Haluamme muistuttaa, että illallisen annokset tilataan sille ilmoittautuneiden määrän mukaan, jolloin illalliselta poisjäänti tarkoittaa hukkaan heitettyä ruoka-annosta.

Opiskelija- ja eläkeläishinta Anestesiakurssille on 100€ (opiskelija-/eläkeläisstatus tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä) eikä se sisällä kurssi-illallista. Illalliskortin hinta on 100 € ja sen voi halutessaan ostaa Yhdistykseltä.

 

Lasku osallistumisesta lähetetään ensisijaisesti sähköisesti suoraan työnantajan verkkolaskutusosoitteeseen. Eräpäivään mennessä maksamattomiin maksuihin lisätään viivästyskorko 8% ja laskutuslisä 15€. Osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Ilmoitathan sairastumisestasi Markus Sjögrenille (markus@sash.fi). Yksipäiväistä osallistumismaksua ei ole.

 

Hotellista on varattuna huoneita Anestesiakurssin osallistujia varten. Varausta tehdessäsi käytä kiintiötunnusta ”BANESTESIA”. Jokainen varaa majoituksensa itse puhelimitse +358 300 870000 / yksittäiset huonevaraukset tai sähköpostilla sokos.hotels@sok.fi. Varauksen voi myös tehdä netissä www.sokoshotels.fi. Varaudu vahvistamaan huonevaraus luottokortilla, ilmoittamaan laskutusosoite ja huoneeseen majoittujien nimet varauksen yhteydessä. Varaa majoituksesi ajoissa, koska huonekiintiö on voimassa asteittain ja varaamattomia huoneita vapautetaan yleiseen myyntiin jo 17.02.2022 (50% varaamattomista). 03.03.2022 jälkeen huoneita on saatavissa enää hotellin yleisen varaustilanteen mukaisesti ja hinnoin.

 

Lisätietoa koulutuspaikasta löydät: https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-presidentti.

Huonehinnat:

155 €/vrk 2 hh

135 €/vrk 1 hh

Hinta sisältää arvonlisäveron, aamiaisen ja saunaosaston vapaan käytön sekä langattoman internetyhteyden. Hotellihuoneet ovat käytettävissä tulopäivinä klo 15 alkaen ja niiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

 

Tieteellinen ohjelma ja Hengähdyshetkiä®

Tieteellinen ohjelma julkaistaan verkkosivuilla www.sash.fi ja Anestesiakurssin yhteydessä järjestetään mahdollisuus irtautua hetkeksi arkirutiineista ja löytää tilaa omalle mielelle, rauhoittumiselle, keskittymiselle ja rentoutumiselle. Hengähdyshetkiä® rakentuu restoratiivisen joogan, syvävenyttelyn, yin-joogan, mindfulnessin, hengityksen ja minimeditaatioiden yhdistelmänä avuksi stressinhallintaan. Hengähdyshetket® ohjaa anestesiasairaanhoitaja ja palautumisvalmentaja, joogaopettajaksi opiskeleva Mari Nordman. Harjoituksien kesto on noin 60 minuuttia ja ne järjestetään hotellin tiloissa. Ryhmän koko on noin 10 henkilöä kerrallaan, mukaan tarvitset rennot vaatteet (halutessasi oma joogamatto) sekä avoimen mielen.

Hengähdyshetken® hinta on 30€ ja se laskutetaan osallistumismaksun yhteydessä. Ilmoitathan, jos tarvitset joogamaton.

Torstaille 24.3. on suunniteltu kahta ja perjantaille 25.3. yhtä Hengähdyshetkeä® ja niiden ajankohdat tarkentuvat lopullisen ohjelman valmistumisen myötä.

 

Turun yliopiston lääketieteelliseltä tiedekunnalta anotaan kurssin hyväksymistä kymmenen (10) tunnin teoreettiseksi kurssi-muotoiseksi erikoislääkärikoulutukseksi anestesiologian ja tehohoidon alalla.

 

Kysymykset ja lisätietoja ensisijaisesti Sari Pyhälältä, puh. +358 400 476 366, sari.pyhala@sash.fi

 

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi 30. Anestesiakurssille!

Anestesiakurssin toimikunta

Teijo Saari, Tuomas Huttunen, Markus Sjögren ja Sari Pyhälä