30. Anestesiakurssi järjestetään 21.-22.3.2024 Kuopion Musiikkikeskuksessa (Kuopionlahdenkatu 23, 70100 Kuopio).

Ilmoittautuminen Anestesiakurssille tapahtuu SASH ry:n verkkosivuilla (www.sash.fi). Pyydämme, että täytät
ilmoittautumislomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti ja tallennat itsellesi sähköpostiisi saamasi vahvistuksen.

Osallistumismaksu Anestesiakurssille on 390 € (0% alv) ja se sisältää ruokailut ja kahvitukset. Anestesiakurssilla järjestetään simulaatioita ohjelmassa ilmoitettuna ajankohtana ja paikka simulaatioon varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäksi torstain 21.03.2024 luentotaukojen aikana järjestetään vaikean hengitystien taitopajat, joihin ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Anestesiakurssin osallistujille on varattu huoneita Sokos Hotel Puijonsarvesta (Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio). Matkaa hotellilta Musiikkikeskukselle on noin 800 metriä.

Jokainen varaa majoituksensa itse puhelimitse +358 10 7629500, sähköpostilla sales.peeassa@sok.fi tai
www.sokoshotels.fi. Varaustunnus BANESTESIA tulee mainita varausta tehdessä puhelimessa, sähköpostissa tai syöttää kohtaan ”varauskoodit” sokoshotels.fi sivulla. Varaudu ilmoittamaan laskutusosoite ja/tai luottokorttisi numero varausta tehdessäsi.
Majoituskiintiö on voimassa 28.02.2024 saakka, jonka jälkeen huoneita on saatavissa hotellin yleisen varaustilanteen ja hintojen mukaisesti.

Huonehinnat:
150 €/vrk 2 hh
130 €/vrk 1 hh

Hinta sisältää aamiaisen, kuntosalin vapaan käytön ja asiakassaunan iltaisin. Hotellihuoneet ovat käytettävissä tulopäivinä klo 15 alkaen ja niiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä.

Anestesiakurssin kurssi-illallinen järjestetään Sokos Hotel Puijonsarvessa torstaina 21.3.2024. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Haluamme välttää ruokahävikkiä ja muistutamme, että illallisen annokset tilataan sille ilmoittautuneiden määrän mukaan, jolloin illalliselta poisjäänti tarkoittaa hukkaan heitettyä ruoka- annosta.

Opiskelija- ja eläkeläishinta Anestesiakurssille on 100€ (opiskelija-/eläkeläisstatus tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä) eikä se sisällä kurssi-illallista. Illalliskortin hinta on 100 € ja sen voi halutessaan ostaa Yhdistykseltä.

Lasku osallistumisesta lähetetään ensisijaisesti sähköisesti suoraan työnantajan verkkolaskutusosoitteeseen. Eräpäivään mennessä maksamattomiin maksuihin lisätään viivästyskorko 8% ja laskutuslisä 15€. Osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Ilmoitathan sairastumisestasi Markus Sjögrenille (markus@sash.fi).
Yksipäiväistä osallistumismaksua ei ole.

Tieteellinen ohjelma
Tieteellinen ohjelma julkaistaan verkkosivuilla www.sash.fi. Kurssin hyväksymistä anestesiologian ja tehohoidon alan erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseksi koulutukseksi anotaan Itä-Suomen Yliopiston lääketieteelliseltä tiedekunnalta.

Kysymykset ja lisätietoja ensisijaisesti Markus Sjögreniltä, puh. +358 40 731 60 82, markus@sash.fi

Tervetuloa 30. Anestesiakurssille!

Anestesiakurssin toimikunta

Matti Reinikainen, Matti Jauhiainen, Antti Mykkänen ja Pauliina Saarelainen, SAY (tieteellinen ohjelma)
Sari Pyhälä, Markus Sjögren ja Joni Karjalainen, SASH ry (järjestelyt)