Syyskoulutuspäivät 2019

Syyskoulutuspäivät 2019

Syyskoulutuspäivät 2019

1.-2.10.2019, Hotel Sveitsi Hyvinkää

Ohjelma

Ilmoittautuminen

Näyttelyinfo

Näyttelytilavaraus- ota yhteyttä Sari Pyhälään (sari.pyhala(a)sash.fi) mahdolliseen varaukseen liittyen.

Syyskoulutuspäivät järjestetään Hotel Sveitsissä Hyvinkäällä 1.-2.10.2019 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen Syyskoulutuspäiville tapahtuu SASH ry:n verkkosivuilla (www.sash.fi). Täytäthän ilmoittautumislomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Osallistumismaksu koulutuspäiville on 390€ + 50€ (jälki-ilmoittautumismaksu)  (0% alv) jäseniltä, ei-jäseniltä 450€ + 50€ (jälki-ilmoittautumismaksu) (0% alv). Osallistumismaksu sisältää ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit sekä iltatilaisuuden. Haluamme muistuttaa kaikkia iltatilaisuuteen ilmoittautujia, että annokset tilataan ilmoittautumismäärän mukaan, jolloin illalliselta poisjäänti tarkoittaa hukkaan heitettyä ruoka-annosta. Autathan siis omalta osaltasi meitä vähentämään ruokahävikkiä ja peruutat illalliselle osallistumisesi hyvissä ajoin (viimeistään 16.9.2019).

Opiskelija- ja eläkeläishinta Syyskoulutuspäiville on 100€ (opiskelija-/eläkeläisstatus tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä) eikä se sisällä iltatilaisuutta. Iltatilaisuuteen pääsy on ostettavissa erikseen laskulla Yhdistykseltä hintaan 100 €/illalliskortti.

Syyskoulutuspäivien yhteydessä järjestettäviin PICC/Midline-kanylointiworkshopeihin mahtuu mukaan 8 henkilöä kuhunkin ryhmään. Workshopiin osallistuminen on maksuton ja sitova ilmoittautuminen workshopeihin tehdään Syyskoulutuspäiville ilmoittautumisen yhteydessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Workshopien ajankohdat:
Tiistai 1.10. klo 13.30-14.15- TÄYNNÄ
Tiistai 1.10 klo 14.15-15.00
Keskiviikko 2.10 klo. 10.00-10.45- TÄYNNÄ

Lasku osallistumisesta lähetetään ensisijaisesti sähköisesti suoraan työnantajan verkkolaskutusosoitteeseen. Eräpäivään mennessä maksamattomiin maksuihin lisätään viivästyskorko 8% ja huomautusmaksu/laskutuslisä 15€. Osallistumisen peruuntuminen on ilmoitettava etukäteen ja osallistumismaksu palautetaan vain toimitettua lääkärintodistusta vastaan. Yksipäiväistä osallistumismaksua ei ole.

Majoitus
Koulutuspäivien majoituskiintiö on varattu Hotel Sveitsistä varaustunnuksella SASH19. Huonevaraukset tehdään hotellin vastaanotosta joko puhelimitse +358 19 45 881 tai sähköpostitse reception@hotelsveitsi.fi ja huonevaraukset vahvistetaan luottokorttitiedoilla varauksen yhteydessä. Huonekiintiö on loppunut ja huoneet varataan hotellin sen hetkisen varaustilaan mukaan.

Huonetyypit ja hinnat (saattaa vaihtua huonekiintiön umpeuduttua):
Economy
1hh 119€, 2hh 129€

Standard
2hh 149€

Superior
2hh 169€

Huonehintoihin sisältyy aamiainen, kuntosalin käyttö sekä sisäänpääsy vieressä sijaitsevaan Sveitsin uimalaan sen aukioloaikoina (https://www.hyvinkaa.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntapaikat/sveitsin-uimala/). Kaikissa huoneissa on nettiyhteys, taulu-tv sekä hiustenkuivaaja.

Miten saapua?

Hyvinkää ja Hotel Sveitsi sijaitsevat helpon kulkuyhteyden päässä saavuttaessa mistä suunnasta tahansa.

Esimerkiksi Helsingistä ja Tikkurilasta sekä Riihimäeltä kulkevat paikallisjunat Hyvinkäälle kahdesti tunnissa (www.vr.fi). Linja-autot liikennöivät Helsingistä Hyvinkäälle pitkin päivää, ruuhka-aikoina tiheämmin vuorovälein (muun muassa www.ventoniemi.fi). Hyvinkäällä paikallisliikenteen linja-autot kulkevat rautatieasemalta Hotel Sveitsiin (www.hyvinkaanliikenne.fi). Rautatieasemalta Sveitsiin on noin 20 minuutin kävelymatka (1,7 km). Hotellilla on myös runsaasti paikoitustilaa omalla autolla saapuville.

Tervetuloa syyskoulutuspäiville!

Kysymykset ja lisätiedot järjestelytoimikunnalta:

-majoittumiseen liittyen ensisijaisesti Sari Pyhälältä, puh. +358 400 476 366, sari.pyhala(a)sash.fi

-ohjelmaan liittyen ensisijaisesti Markus Sjögreniltä, puh. +358 40 731 6082, markus(a)sash.fi.

-ilmoittautumiseen liittyen ensisijaisesti Anna Rantaselta, puh. +358 40 758 9581, anna.rantanen(a)sash.fi