Syyskoulutuspäivät 2022

Syyskoulutuspäivät 2022

Syyskoulutuspäivät 2022

Solo Sokos Hotel Torni Tampere 29.-30.9.2022

Ohjelma

Ilmoittautuminen- suljettu

Näyttelyinfo

Näyttelytilavaraus- suljettu

SE ON MORO, NÄÄS… Nyt lähdetään porukalla Tampereelle.

SASH ry Syyskoulustuspäivät järjestetään Solo Sokos Hotel Tornissa Tampereella 29.-30.9.2022.

Kuluneet kaksi vuotta ovat opettaneet meille sen, että suunnitelmista huolimatta asiat voivat kääntyä nopeastikin mihin suuntaan tahansa. Kaikki syyskoulutuspäivien järjestelyt tehdään terveysturvallisuus ja mahdolliset voimassa olevat rajoitukset huomioiden. Tapahtumaan osallistujilta edellytetään täyttä rokotussarjaa tai alle 6 kk sisällä sairastettua koronainfektiota.

 

Ilmoittautuminen Syyskoulutuspäiville tapahtuu SASH ry:n verkkosivuilla (www.sash.fi). Pyydämme, että täytät ilmoittautumislomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti ja tallennat itsellesi sähköpostiisi saamasi vahvistuksen.

Osallistumismaksu 12.9.2022 jälkeen on kaikilta 480 €. Osallistumismaksu sisältää koulutuspäivien ruokailut ja kahvitukset. Sitova kurssi-illalliselle ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Haluamme muistuttaa, että illallisen annokset tilataan sille ilmoittautuneiden määrän mukaan, jolloin illalliselta poisjäänti tarkoittaa hukkaan heitettyä ruoka-annosta.

Opiskelija- ja eläkeläishinta Anestesiakurssille on 120 € (opiskelija-/eläkeläisstatus tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä) eikä se sisällä kurssi-illallista. Illalliskortin hinta on 100 € ja sen voi halutessaan ostaa Yhdistykseltä.

 

Lasku osallistumisesta lähetetään ensisijaisesti sähköisesti suoraan työnantajan verkkolaskutusosoitteeseen. Eräpäivään mennessä maksamattomiin maksuihin lisätään viivästyskorko 8% ja laskutuslisä 15€. Osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Ilmoitathan sairastumisestasi Sari Pyhälälle, sari.pyhala@sash.fi.

Yksipäiväistä osallistumismaksua ei ole.

 

Hotellista on varattuna huoneita Syyskoulutuspäiville osallistujia varten. Varausta tehdessäsi käytä kiintiötunnusta ”anestesia”. Jokainen varaa majoituksensa itse hotellin myyntipalvelun kautta. Varaudu vahvistamaan huonevaraus luottokortilla, ilmoittamaan laskutusosoite ja huoneeseen majoittujien nimet varauksen yhteydessä. Varaa majoituksesi ajoissa, koska varauskiintiötä puretaan asteittain elokuun aikana. 31.8.2022 jälkeen huoneita on saatavissa hotellin yleisen varaustilanteen mukaisesti ja hinnoilla.

Huonehinnat:

159 €/vrk Solo 2 hengen huone

139 €/vrk Solo 1 hengen huone

Hinta sisältää arvonlisäveron, aamiaisen ja hotelliasukkaiden saunavuoron sekä langattoman internetyhteyden. Hotellihuoneet ovat käytettävissä tulopäivinä klo 15 alkaen ja niiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lisätietoa koulutuspaikasta löydät: www.sokoshotels.fi

 

Tieteellinen ohjelma ja Hengähdyshetkiä®

Tieteellinen ohjelma julkaistaan verkkosivuilla www.sash.fi ja Syyskoulutuspäivien yhteydessä järjestetään mahdollisuus irtautua hetkeksi arkirutiineista ja löytää tilaa omalle mielelle, rauhoittumiselle, keskittymiselle ja rentoutumiselle. Hengähdyshetkiä® rakentuu restoratiivisen joogan, syvävenyttelyn, yin-joogan, mindfulnessin, hengityksen ja minimeditaatioiden yhdistelmänä avuksi stressinhallintaan. Hengähdyshetket® ohjaa anestesiasairaanhoitaja ja palautumisvalmentaja, joogaopettaja Mari Nordman. Harjoituksien kesto on noin 60 minuuttia ja ne järjestetään hotellin tiloissa. Ryhmän koko on noin 10 henkilöä kerrallaan, mukaan tarvitset rennot vaatteet (halutessasi oma joogamatto) sekä avoimen mielen.

 

Hengähdyshetken® hinta on 30€ ja se laskutetaan osallistumismaksun yhteydessä. Ilmoitathan, jos tarvitset joogamaton.

Torstaille 29.9 on suunniteltu kysynnän mukaan kolme Hengähdyshetkeä®. Hengähdyshetki® ja niiden ajankohdat löytyvät ohjelmassa.

Kysymykset ja lisätietoja ensisijaisesti Sari Pyhälältä, sari.pyhala@sash.fi

 

 

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi Syyskoulutuspäiville !

Iina Harju, Joni Karjalainen ja Sari Pyhälä