Syyskoulutuspäivät 2023

Syyskoulutuspäivät 2023

Syyskoulutuspäivät 2023

Radisson Blu Hotel Oulu 5.-6.10.2023

Ohjelma

Ilmoittautuminen

Näyttelyinfo

Näyttelytilavaraus

SASH ry Syyskoulutuspäivät järjestetään Radisson Blu Oulussa 5.-6.10.2023.

Ilmoittautuminen Syyskoulutuspäiville tapahtuu SASH ry:n verkkosivuilla (www.sash.fi). Pyydämme, että täytät ilmoittautumislomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti ja tallennat itsellesi sähköpostiisi saamasi vahvistuksen.

Osallistumismaksu tapahtumaan on jäseniltä 430 € (alv 0%) ja ei-jäseniltä 490 € (alv 0%). 24.9.2023 jälkeen ilmoittautumismaksu on kaikilta 520 €. Osallistumismaksu sisältää koulutuspäivien ruokailut, kahvitukset ja illallisen. Sitova kurssi-illalliselle ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella. Haluamme muistuttaa, että illallisen annokset tilataan sille ilmoittautuneiden määrän mukaan, jolloin illalliselta poisjäänti tarkoittaa hukkaan heitettyä ruoka-annosta.

Opiskelija- ja eläkeläishinta koulutuspäiville on 120 € (opiskelija-/eläkeläisstatus tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä) eikä se sisällä kurssi-illallista. Illalliskortin hinta on 120 € ja sinne ilmoittautuminen verkkosivuilla ilmoittautumisen yhteydessä.

Lasku osallistumisesta lähetetään ensisijaisesti sähköisesti suoraan työnantajan verkkolaskutusosoitteeseen. Eräpäivään mennessä maksamattomiin maksuihin lisätään viivästyskorko 8% ja laskutuslisä 15€. Osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Ilmoitathan sairastumisestasi Joni Karjalaiselle, joni.karjalainen@sash.fi.

Yksipäiväistä osallistumismaksua ei ole.

Hotellista on varattuna huoneita Syyskoulutuspäiville osallistujia varten. Varausta tehdessäsi käytä kiintiötunnusta ”SASH2023”. Jokainen varaa majoituksensa itse hotellin myyntipalvelun tai hotellin verkkosivujen kautta. Varaudu vahvistamaan huonevaraus luottokortilla, ilmoittamaan laskutusosoite ja huoneeseen majoittujien nimet varauksen yhteydessä. Varaa majoituksesi ajoissa, koska huonekiintiö on voimassa 13.9.23 saakka. Varaamattomia huoneita vapautetaan yleiseen myyntiin 13.09.2023 alkaen. Varauskiintiön umpeutumisen jälkeen huoneita on saatavissa hotellin yleisen varaustilanteen mukaisesti ja hinnoin.

Huonehinnat:
174 €/vrk standard 2 hengen huone
144 €/vrk standard 1 hengen huone

Hinta sisältää arvonlisäveron, aamiaisen ja hotelliasukkaiden saunavuoron sekä langattoman internetyhteyden. Hotellihuoneet ovat käytettävissä tulopäivinä klo 15 alkaen ja niiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lisätietoa koulutuspaikasta löydät: www.radissonblu.com

Koulutuspäivien ohjelma
Koulutuspäivien ohjelma julkaistaan verkkosivuilla www.sash.fi. Koulutuspäivillä on rinnakkaisluennot leikkaussalin lääkintävahtimestareille ja heille on järjestetty myös ohjattu sairaalavierailu Oulun yliopistollisen sairaalan leikkaus- ja anestesiaosastoille.

 

Kysymykset ja lisätietoja ensisijaisesti Joni Karjalaiselle, joni.karjalainen@sash.fi

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi Syyskoulutuspäiville Ouluun

Outi Huhtala, Joni Karjalainen ja Anna Rantanen