Ajankohtaista

SÄÄTIÖN KUULUMISIA

 

Suomen anestesiasairaanhoitajien säätiö sr kokoontui vuoden 2021 vuosikokoukseensa tammikuussa koronatilanteen vuoksi poikkeuksellisesti teams:in kautta.  Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Jäsenmuutoksia säätiön hallitukseen ei tullut tänä vuonna. Puheenjohtajana jatkaa Riitta Ruuska Oulusta, rahastonhoitajana Anna-Kaisa Lappi Oulusta, sihteerinä Sonja Hietaranta Tampereelta, apurahavastaavana Eija Manninen Kuopiosta ja verkkosivuvastaavana Anne Pulli Iisalmesta. Allekirjoittanut jatkaa varapuheenjohtajana.

Kokouksessa käsiteltiin myös vuoden 2020 toimintakertomus ja vuoden 2021 toimintasuunnitelma, ne löytyvät verkkosivuiltamme.

Uusia apurahahakemuksia ei ollut tullut joulukuun loppuun mennessä yhtään kappaletta. Koronatilanteen takia moni koulutus/kongressi on siirtynyt tai on jopa peruttu ja tuskinpa monellakaan on juuri nyt mielessä koulutukseen/kongressiin hakeminen. Toivotaan parempia aikoja ja tilanteen normalisoitumista, jotta päästään taas verkostoitumaan, uutta oppimaan ja vanhaa kertaamaan. Seuraavat apurahat pitää hakea toukokuun loppuun mennessä verkkosivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella.  Apurahat myönnetään koronatilanteen takia ehdollisena. Tällä tarkoitetaan sitä, että apurahat maksetaan, jos koulutus/kongressi pidetään tämän tai ensi vuoden aikana.

Sash:in verkkosivujen kautta pääset tutustumaan säätiön toimintaan ja asioihin, klikkaa siis joskus säätiön kuvaketta Sash:in aloitussivun alareunassa!

Koronaähkystä ja -väsymyksestä huolimatta yritetään pitää lippu korkealla ja tsempata itseämme ja kollegoitamme arkisessa aherruksessa.

Aurinkoista kevättä!

 

Helsingissä 3.2.2021

Riitta Honkanen

Suomen anestesiasairaanhoitajien säätiö sr

Varapuheenjohtaja