SYYSKOULUTUSPÄIVIEN ILMOITTAUTUMINEN NYT AUKI!

00Päivät
00Tunnit
00Minuutit
00Sekunnit

SASH ry Syyskoulutuspäivät järjestetään Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä 10.-11.10.2024

Ilmoittautuminen Syyskoulutuspäiville tapahtuu SASH ry:n verkkosivuilla (www.sash.fi). Pyydämme täyttämään ilmoittautumislomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti. Ilmoittautuminen sulkeutuu 2 viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Osallistumismaksu koulutuspäiville on jäseniltä 450 € (alv 0%) ja ei-jäseniltä 550 € (alv 0%). Osallistumismaksu sisältää koulutuspäivien ruokailut, kahvitukset ja iltatilaisuuden. Sitova ilmoittautuminen myös iltatilaisuuteen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella verkkosivuilla.

Opiskelija- ja eläkeläishinta koulutuspäiville on 200 € (opiskelija-/eläkeläisstatus tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä, opiskelijastatuksella tarkoitamme sairaanhoitajan perustutkintoa suorittaville, ei jatkotutkintoja suorittaville) eikä se sisällä iltatilaisuutta. Iltatilaisuuteen hinta on 120 € ja sen voi halutessaan ostaa yhdistykseltä.

Lasku osallistumisesta lähetetään ensisijaisesti sähköisesti suoraan työnantajan verkkolaskutusosoitteeseen. Eräpäivään mennessä maksamattomiin maksuihin lisätään viivästyskorko 8% ja laskutuslisä 15€. Osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Ilmoitathan sairastumisestasi Joni Karjalaiselle, joni.karjalainen@sash.fi.

 Yksipäiväistä osallistumismaksua ei ole.

Majoitusvaraus tehdään Sokos hotellin myyntipalvelusta puhelin +358 300 870 000, s-postilla sokos.hotels@sok.fi, mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus ”BSASH2024” varausta tehdessänne. www.sokoshotels.fi – varauskoodi netissä BSASH2024. Huonevaraukset tulee tehdä 2.10.2024 mennessä. Huomioithan, että erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitettumäärä.

Huonehinnat:

150€/vrk standard 1 hengen huone

170€/vrk standard 2 hengen huone

Hinta sisältää arvonlisäveron, aamiaisen ja hotelliasukkaiden saunavuoron sekä langattoman internetyhteyden. Hotellihuoneet ovat käytettävissä tulopäivinä klo 15 alkaen ja niiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Lisätietoa koulutuspaikasta löydät: www.sokoshotels.fi

Koulutuspäivien ohjelma

Koulutuspäivien ohjelma julkaistaan verkkosivuilla www.sash.fi sekä somekanavissamme.

Kysymykset ja lisätiedot outi.huhtala@sash.fi

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi Syyskoulutuspäiville 2024!

Outi Huhtala, Joni Karjalainen ja Ronja Sourulahti